Folie anticondens Delta

Folie anticondens de calitate superioaraFolia anticondens are un rol determinant in buna functionare a unui acoperis tip tigla metalica, protejand structura acoperisului si finisajele interioare de actiunea nociva a condensului .
Observatiile facute in timp au demonstrat ca folosirea unei folii anticondens de calitate slaba produce pierderi materiale beneficiarilor inca din primii trei ani datorita distrugerii termoizolatiei acoperisului . Se stie ca cea mai mare parte din caldura pierduta de o casa se datoreaza izolatiei necorespunzatoare de la nivelul acoperisului , izolatie care desi a fost bine montata s-a deteriorat ca urmare a infiltratiei condensului in structura acoperisului .
O folie anticondens de calitate prezinta doua caracteristici importante :
- rezistenta mecanica mare , aceasta “ ajutand-o” sa faca fata cu bine solicitarilor la care este supusa .
- permisivitate ridicata la vapori, permitand astfel vaporilor de apa sa condenseze in afara structurii acoperisului .

La noi in tara au aparut diverse “ folii anticondens” de calitate indoielnica, la un pret scazut, ceea ce a condus , in timp , la aparitia unor probleme in cazul acoperisurilor metalice ( deoarece acestea condenseaza mai mult decat alte sisteme de invelitori ) . In cazul in care solicitati o oferta de pret pentru un acoperis tip tigla metalica, precizati celui care va face oferta ca doriti sa cunoasteti cat mai multe elemente legate de marca si modelul foliei anticondens . 
Diferenta de pret intre o folie anticondens de calitate si un produs ieftin si prost nu justifica in nici un fel diferenta de calitate . Sa zicem ca alegeti o folie de proasta calitate pentru ca este mai ieftina cu 1 -1,5 euro decat o folie de calitate superioara, obtinand astfel o reducere de 150-250 euro pentru intreg acoperisul . Ganditi-va ca termoizolatia acoperisului si finisajele interioare costa de 40-50 ori mai mult si ca nu se merita sa le distrugeti datorita alegerii gresite a foliei anticondens .
Va recomandam folosirea foliilor de calitate superioara Delta, produse de grupul german Dorken, indiferent de tipul invelitorii dumneavoastra . Dorken ofera solutii de calitate pentru invelitori plate sau ondulate astfel incat acoperisul dumneavoastra sa nu necesite lucrari de reparatii pentru o perioada lunga de timp .
Cele mai cunoscute modele de folie anticondens Delta sunt :
- Delta Vent S ( recomandarea noastra pentru acoperisuri tip tigla metalica )
- Delta Vent N
- Delta Foxx
- Delta Maxx
- Delta Trela (folie anticondens pentru table plana )

Citeste mai multe informatii despre produsele pentru acoperisuri pe care le comercializam .

Copyright © RAV CONSTRUCT COMPANY.
Design by : Author of Website.